Rå Keramik

Hos Vangs Keramiske Værksted tilbyder vi blandt andet også rå keramik. Vi lever og ånder for keramik og tror på, at der sker noget helt særligt, når rå ler omdannes til de fineste figurer eller anden form for keramisk udtryk. Vi har stor erfaring med rå keramik og tilbyder blandt andet løsninger til forskellige engroskunder, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en løsning, der imødekommer dine ønsker.

Vangs Keramiske Værksted er beliggende i Ringe på Midtfyn, hvorfra vi hjælper vores engroskunder med alt lige fra keramik engros til rå keramik. Så er du en engroskunde, der søger rå keramik, kan du med fordel lægge vejen forbi vores lille værksted på Fyn. Så hjælper vi dig med den helt rette løsning til dit behov.

Vær opmærksom på fødevaresikkerhed og støvudvikling hvis du glasere på vores rå keramik. Vi kan støtte med råd og vejledning, men du bærer selv ansvaret i, at overholde gældende regler for produktion af keramik til fødevare samt arbejdsmiljø regler i forhold til brug af værnemidler mm. i produktion af keramik.

Rå Keramik til engros kunder

Hos Vangs Keramiske Værksted arbejder vi både hurtigt, effektivt og præcist, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning til aftalte tid. Derfor er det også vigtigt for os at være nøjagtige i både formgivning af den rå keramik såvel som i færdiggørelsen heraf, da vi derved kan sikre, at resultatet efterlever de ønsker, du måtte have til den rå keramik. Vi har ligeledes en stor ovnkapacitet, hvilket gør, at vi hurtigt kan forgløde den rå keramik, hvorved vi kan sikre en leverancetid på under 14 dage, så du derved kan få den rå keramik i hænde i god tid – helt klar til brug.

Design og håndværk efter dine behov

Hvad end du dyppeglasserer på rå keramik eller bruger rå keramik til bund, hvor du påfører underglasur, penselsglasur eller sprøjtning, så kan du med fordel lade os stå for at hånddreje dine keramikemner. Vi sørger for, at emnerne er udformet på bedste vis, så de er klar til at blive taget i brug og pyntet med glasur. Vi sørger for at efterlade lidt drejeriller i den rå keramik, sådan at dine kunder kan se, at keramikken er hånddrejet. Dette er blot med til at give keramikken et autentisk strejf og noget helt unikt.

Vi tror på, at rå keramik og det at håndreje emnerne for andre er en tillidssag. Derfor er det også vigtigt for os at sikre en tryg proces, hvor du som engroskunde er med hele vejen. På den måde kan vi sikre det mest tilfredsstillende resultat. Det er vigtigt for os med en tæt dialog om netop dine ønsker til den rå keramik, så vi sammen finder den løsning, der både matcher det, du søger, og det, vi hos Vangs Keramiske Værksted kan skabe.

Lad Vangs Keramiske Værksted stå for din rå keramik

Selvom der er tale om hånddrejede emner i stentøjsler, så er prisen på rå keramik lav. Det er nemlig vigtigt for os at finde den bedst mulige pris til vores kunder. Lader du Vangs Keramiske Værksted være din samarbejdspartner i forbindelse med levering af rå keramik, er du garanteret en professionel samarbejdspartner, der vægter kvalitet, håndværk og service højt.

Skal vi også hjælpe dig, eller er du interesseret i at høre mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail@heidivang.dk eller på 42 49 12 82.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev