Keramik engros hos Vangs Keramiske værksted

 Hos Vangs Keramiske Værksted tilbyder vi produktion af keramik i stentøjsler.

Vangs Keramiske Værksted er et keramisk værksted med 5 ansatte. Vi drejer keramik, som sælges engros glaseret og rå forglødet. Et af vore specialer er også at dreje prøver for store designbrands. Vangs Keramiske Værksted tog sin begyndelse d. 1. september 2020 og er medlem af Dansk Pottemagerforening. Vi fremstiller efter Fødevarerstyrelsens regler for fremstilling af keramik til fødevarer. Vores ler og glasurer er købt i Danmark og alle glasurer købes kun, hvis disse må anvendes til service.

Vi mener, at keramisk engros produktion er en tillidssag, og det går begge veje. Gennem en løbende proces og et godt samarbejde finder vi frem til det, som kunden ønsker, og som vi er i stand til at skabe. Men som også er bæredygtigt på flere parametre. Herunder kan nævnes genbrug af restler. Vores 2. sortering går primært til Rudme Friskole. Vi sørger samtidig altid for at finde den laveste pris til kunden. Det betyder, at emnerne kan videresælges engros i endnu et led. Flere og flere mal selv på keramik steder dukker op. Hertil kan vi levere den rå forglødede keramik. Det er dyrere at købe stenstøj, men på så mange områder en bedre ide`end at købe billigt lertøj fra udlandet. En af forskellene er holdbarhed og slistyrke. Og det fører os videre til vores CO2 aftryk i miljøet. Kinaproduceret lertøj der sælges i centraleuropa og herefter shippes til Danmark med lastbil, er ikke bæredygtigt.

Hos Vangs går vi op i ESG. Vi har uddannet os i ESG. Der er solceller på taget, LED lys i pærerne. Vores spildevand renses 2 gange inden det skyldes i kloakken. Ler og glasur købes ind i meget store mængder, som igen betyder mindre lastbils transport. 95% af vores materialer købes på Fyn, sådan at fragten er så kort som muligt. Vores affald sorteres og vi er grundige med ikke at fejle i glasurfasen, så vi undgår for meget 2. sortering. Vores ovne skaber den varme vi skal bruge så varmepumpen aldrig kører. Vi har monteret en vifte i loftet, som via forskellige indstillinger, kan justere temperaturen i værkstedet. I øjeblikket arbejder vi på at udfase glasurer med kræftfremkaldende stoffer, for at passe på hinanden men også miljøet.

 

Keramik engros til dit behov

,Vælger du at købe keramik engros her hos Vangs Keramiske Værksted, så vil du kunne vælge mellem flere forskellige muligheder:

  • Du har mulighed for at vælge mellem en række forskellige linjer og glasurer fra Vangs lager og sætte dem frem på dine butikshylder eller sælge dem på din webshop.
  • Hos Vangs Keramiske Værksted kan vi også tilbyde at udvikle emner med dit eget design og dit eget logo. Dette vil foregå i tæt samarbejde med værkstedets ansatte.
  • Du kan også vælge at bestille en række emner fra vores lager med den glasur, du ønsker. Dette udgør et populært valg til brug i blandt andet restauranter. Ved denne type af ordre vil betalingen foregå ved bestilling.
  • Sidst, men ikke mindst, kan vi tilbyde at dreje dine ønskede emner og forgløde disse. Herefter vil du selv stå for glasering og den sidste brænding. Her skal du være ekstra opmærksom på Fødevarerstyrelsens regler for produktion af keramik til fødevarer. Du bærer altså selv ansvaret, når du glaserer og glasurbrænder.

Hvem er du:

Du driver en etableret webshop med mange kunder og SEO investeringer.

Du har et etableret design eller et andet produkt design, som allerede er ude i mange forretninger i DK eller Verden.

 

Vi går ikke i design og produktions samarbejde med en enkeltstående butik, eller kopierer et produkt, der allerede er på markedet.

Vi er åbne for vores kunders tanker, når det kommer til keramik engros, såfremt vi kan se et længere varende potentielt samarbejde om mange 1000 enheder.

Hos os vil det være dig, der kommer med ideerne og os, der står for produktionen. Når du sætter os til at stå for keramik engros, så kan vi tilbyde at lave glasurprøver, indtil de helt rigtige farver kommer frem, så du får et slutprodukt og keramik engros, som du til fulde kan stå inde for, og som fuldt og helt matcher dine ønsker.  Fælles for alt vores keramik engros er, at der er tale om bæredygtig keramik. Vi sørger for at genbruge og genanvende med omtanke, så vi også kan stå inde for vores bæredygtige keramik i forhold til vores fælles planet.

På Vangs Keramiske Værksted møder du åbenhed og samarbejde omkring kreeringen af din egen linje.

Det kan handle om en eller flere produkter, og vi kan lave glasurprøver indtil de rigtige farver kommer frem.

Vi er produkt forsikrede.

Du leverer idéerne, vi leverer håndværket.

lerkopper
røde lerkopper
blå lerskåle

Produktion af keramik engros efter kundens ønsker

Vangs Keramiske Værksted har base i Ringe på Midtfyn, og vi kan tilbyde at lave keramik engros til hele Danmark. Vi gør brug af målepind i vores arbejde, men alligevel vil alt vores keramik engros være helt unikke med små forskelle, der gør, at de afviger fra hinanden. Vær venligst opmærksom på, at vi fortrinsvis arbejder i stentøjsler med 25% charmotte.

Vælger du Vangs Keramiske Værksted, så vil du indgå i et samarbejde, som kan vækste over tid. Samarbejdet vil kræve nysgerrighed over for hinanden og respekt og forståelse for hinandens forretninger. Skal vi hjælpe dig med at skabe keramik engros, som matcher dine ønsker, både når det kommer til størrelse, design og udformning? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på 42 49 12 82, eller du kan sende en mail til os på mail@heidivang.dk.

Vangs Keramiske Værksted

Hos Vangs Keramiske Værksted står vi for at dreje keramik til salg i butikker og webshops. Vangs Keramiske Værksted har adresse i Ringe på Midtfyn, men vi har kunder over hele landet. Hos Vangs Keramiske Værksted siger vi nej til at kopiere andres keramik, men har du kastet din kærlighed på en bestemt model, så kan vi typisk tilbyde at lave en ny version i en gammel eller anden form.

Eksempler på kundesamarbejder hos Vangs Keramiske Værksted

Hos Vangs Keramiske Værksted sætter vi en ære i at kunne tilbyde en høj grad af frihed for vores engroskunder i forhold til, hvad de ønsker at få lavet. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores samarbejder. Fælles for alle vores samarbejder er, at det er kunden, der leverer ideerne og os, der leverer håndværket.

Som eksempel på vores arbejde kan vi nævne en traditionel ymerskål, som vi har drejet til Solveig fra Studio Århus. Solveig er en dygtig designer, som støber og modellerer samt glaserer fra sin egen fabrik i Viby ved Århus. Hos Vangs Keramiske Værksted laver vi blandt andet dansende divaer og en fin sæbeskål, som hun har designet, og vi hos Vangs Keramiske Værksted har stået for at dreje.  Kig endelig nærmere på Solveigs smukke designs på www.studioaarhus.dk.

Et andet samarbejde, som vi sætter stor pris på, er med Mathea fra virksomheden Åbenlys. I et tæt samarbejde med Mathea har vi udviklet en fin hyggeserie, som består af fire forskellige emner i fire forskellige farver. De fine emner er nu at finde i 15-20 forskellige butikker, ligesom du også kan se nærmere på dem i på webshoppen www.aabenlys.dk.

Vangs Keramiske Værksted var dog ikke blevet til noget, hvis det ikke var for Erno og Allan fra Galleri Huset Knægt, som har base i Bogense, og som også har hjemmesiden www.husetknaegt.dk. Samarbejdet har varet i mere end et år, og de er i dag stadig en del af værkstedet, hvor vi blandt andet samarbejder om idéudvikling. Vangs Keramiske Værksteds samarbejdspartnere er i dette tilfælde blevet vores venner. For os er det vigtigt, at når det færdige keramikprodukt står klar på reolerne ude i landet, så har det været en god oplevelse for både slutkunden, engroskunden og os hos Vangs Keramiske Værksted.

Vangs Keramiske Værksted – et godt samarbejde fra start til slut

Vi kan tilpasse vores arbejde med dansk keramik til mange forskellige behov, og hvert eneste keramikprodukt vil være helt unikt, hvilket er med til at give det en helt særlig charme. Du skal vælge Vangs Keramiske Værksted, hvis du ønsker at indgå i et værdifuldt samarbejde, som kan vokse sig større og stærkere over tid. Det vil være et samarbejde, som kræver nysgerrighed for hinanden og en indgående forståelse for hinandens forretninger.

På vores keramiske værksted har vi mulighed for at producere bæredygtig keramik, som kommer både dig som forhandler og slutkunden til gode. Vil du have dansk keramik af højeste kvalitet, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan høre mere om dine ønsker og give dig et tilbud. Vi ser frem til at få os en god snak om lige præcis dine tanker og herigennem finde frem til den bedst mulige løsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev